Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A început Tabăra de creație ”Pe ulițele satului” la Muzeul Țării Oașului
Primăria Negrești-Oaș  - Marti, 18 Iulie 2023

A început o nouă ediție a Taberei de creație „Pe ulițele satului”, o inițiativă inedită organizată la Muzeul Țării Oașului din Negrești-Oaș care oferă prilejul fiecărui copil să-şi dezvolte anumite abilităţi, să se distreze, să socializeze şi să lege noi prietenii.

În cadrul taberei prin atelierele special concepute pentru ei, copiii se bucură de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, vor dobândi experienţe unice şi vor petrece activităţi educative interesante.







Peste 100 de copii au fost prezenți astăzi în muzeu la cele 7 ateliere la care au învățat să danseze, să sculpteze, să scrie povești cu aparatul de fotografiat sau telefonul, să modeleze lutul la atelierul de ceramică, să picteze, să frământe aluat, să facă gogoși.







Bucuria verii este bucuria vacanţei, a jocului, a întâlnirii cu poveştile, cu creioanele colorate, a descoperirii lumii prin joacă şi experimentare, iar tabăra de creație este exact locul unde se întâlnesc toate acestea. Vacanța a început și o petrec alături de meșteri autentici.







Cei care au contribuit la reușita zilei de azi: Laura Dogeanu și Bura Vasilica la Atelierul boboceilor; Dragoș Vasile la sculptură; Mărcuș Alessia la fotografie; Ciobră Camelia și Bandi Darius la dans oșenesc; Emma și Geza la olărit. Și, nu în ultimul rând, membrele Asociației Pensionarilor, care au făcut gogoșii delicioși împreună cu copiii: Pop Maria Finta Maria, Berinde Sanda, Nemeș Ana, Creț Dominica, Hoban Maria, Haidu Daniela.










Copiii sunt așteptați în continuare să se înscrie la atelierele ce vor avea loc în perioada 18 – 29 iulie 2023, la numerele de telefon: 0731 309 749 și 0731 309 751.

965 vizite
Distribuie pe